Partners

Pineberry

pineberrySEO-strategi är numera en grundläggande del i arbetet med en sajt. Då man tidigare gjorde SEO-optimering på vissa nyckelord är insatserna numera mer omfattande och kommer tidigare i processen t ex när man planerar för sin nya sajt. Strategin omvandlas sedan till en sitestruktur som kan liknas vid en ritning för själva sajtbygget där menyer, sidor och texter har sin avsedda funktion och plats.

Det finns många aktörer på marknaden som kallar sig experter på området och det är svårt som kund att veta man egentligen köper. Att uppnå resultat kräver ett både tid och omtanke och då vill man ha en partner som är långsiktig och seriös.

Därför samarbetar White Cloud med sökmotorkonsulten Pineberry som är en mycket kunnig partner. Pineberry erbjuder SEO-strategier, Adwords- och Facebookannonsering och länknätverk. Den stora fördelen för White Clouds kunder är vi vet hur Pineberry jobbar och vi kommer på plats snabbt med deras rekommendationer. Snabbt betyder kostnadseffektivt för kunden och det är så vi jobbar!

IT Säkerhetsbolaget

it sakerhetsbolagetEn webbsajt lider alltid risk att utsättas för olika typer av intrång. Det kan vara allt från försök att lägga in länkar som pekar till andra, direkt olämpliga sajter till att man plockar ner hela webbservern vilket kan skapa ett enormt återställningsarbete med med driftsstopp och förlorade intäkter.

Det finns mycket man kan göra i sitt förebyggande arbete mot hackning och intrång på sin webbsajt. Med IT-säkerhetsbolaget har vi en kunnig partner som utfärdar dataskyddscertifikat, erbjuder tjänsten cyberlarm och ytterligare konsulttjänster inom IT och informationssäkerhet.

Ipeer

indexAtt ha en säker, skalbar och snabb hosting blir allt viktigare. White Cloud erbjuder sin Enterpriselösning via Ipeer som med sina ypperliga produkter och höga servicenivå är ett bra bolag att samarbeta med. Att sätta sin nygjorda supersajt på en "19 kronor i månaden"-lösning kommer aldrig bli en bra affär.

För oss som webbyrå handlar det om att, så långt det går, ha kontroll över webbservern som sajten ligger på. Det är det som krävs för att leverera toppresultat.