Calazo - Friluftsliv och aktiviteter i bok- & kartform

Jag upplever att White Cloud tar sig an uppdrag med genuint intresse och nyfikenhet. Kanske delvis på grund av att dom själva driver diverse webbaserade projekt vid sidan av sin huvudverksamhet, vilket också gör att dom har "fötterna i myllan" på ett sätt som berikar vårt samarbete. Dessutom är dom sällsynt ödmjuka och lätta att ha att göra med.

Jonas Sundvall, delägare
Calazo AB

Calazo är ett förlag som ger ut guideböcker och instruktionsbäcker om olika typer friluftsaktiviteter och naturområden i Sverige. Från klättring, mountainbike, långfärdsskridskor och paddling till vandringar i fjäll och runt storstad. Calazo har ett ständigt växande antal författare, fotografer och formgivare.

Sedan 2010 ger Calazo även ut fjällkartor och terrängkartor på det fantastiska , outslitliga materialet Tyvek®. Äntligen en karta som håller fär hårda prövningar och detta till ett lågt pris. 

Sajten är designad av Blinkers®Brands och på en Joomlaplattform. Sajten har en webbshop som håller presentationen av boken i centrum och ett specialkodat upplägg fär att lägga till pressbilder.