Hands on Sweden - Utbildning inom ultraljud

Få är så meriterade inom ultraljudsdiagnostik som Niklas Norlén. Som legitimerad sjukgymnast och med mängder av påbyggnadsutbildningar och examina har Niklas byggt upp Hands on Sweden till Sveriges största oberoende leverantör av utbildningar inom ultraljudsdiagnostik. Ultraljudsdiagnostik har blivit en möjlighet att upptäcka skador på mjuka delar av kroppen som muskler och brosk, något som förut endast kunde ses med hjälp av magnetröntgen. Därefter kan man sätta in rätt behandling.

Eleverna återfinns inom sjukgymnastiken, ortopedin, naprapapatin & kiropraktiken. De kurser som anordnas är på olika svårighetsnivåer och fokuserar på olika delar av kroppen. Oftast skannar man i grupper om 2 eller 3 och man kan följa skanningen på stora skärmar.

Sajten är byggd på Joomla 3.0 med en kursbokningsmodul anpassad efter Hands on Swedens behov. Det finns även en nyhetsbrevsmodul direkt i Joomla. Designen är responsiv och anpassar sig följdaktligen efter olika storlekar på plattformar som t ex Iphone, Ipad.