Elit Instrument - leverantör till industrin sedan 1945

White Cloud har stöttat oss väldig bra i vår resa och visar stort intresse och förståelse för vår affär, där vi har väldigt långa säljcykler. Söker du en lång och stabil samarbetspartner som visar engagemang, högintegritet och en intresse att utveckla din affär då kan jag varm rekommendera White Cloud.

Knut Ander, VD
Elit Instrument AB

Elit Instrument AB är baserat i Arninge, Täby men säljer över hela Sverige genom sina kunniga säljkår. I portföljen hittar man produkter för temperatur, tryck, fastsättning, bänksystem och komponenter. Elit har levererat produkter till svensk industri sedan 1945.

Den gamla sajten berättade inte så mycket om Elit, kunder och applikationer och ett stort arbete har lagts på att förtydliga det samt produktkategorierna och varumärken. När väl den grunden var lagd kunde arbetet fortsätta med att fånga upp specifika sökningar och förbättra leads-insamlingen på sajten. Leadsen går sedan vidare till säljarna som därmed får kontakt med många intressenter som man inte annars skulle få kontakt med.

I sitt fortsatta arbete med webben anlitar Elit White Cloud för att utföra utvecklingsarbeten och ett supportavtal för snabb hjälp vid behov. Det fortlöpande arbetet möjliggörs med hjälp av sk webbdagar och tillgången till ett projektverktyg där Elits personal ständigt kan lämna förbättringsförslag. Som vi sagt tidigare- en framgångsrik webbsajt kräver ett ständigt arbete!