Om oss

Vi är en erfaren webbyrå med lång erfarenhet av Joomla, Wordpress, webbdesign och utveckling. En bra webb ska koppla ihop er med nya kunder, visa era produkter & tjänster och slutligen generera intäkter.


Daniel Bates

Webbdesigner & projektledare

Daniel har ett förflutet inom musik- och ljudproduktion och startade sin karriär inom multimedias eran. 90-talets bildspel, CD-rom och eye openers byttes senare mot Masters of Medias projektledarutbildning inom media och IT. Sedan dess har 10 år förflutit som webbkonsult i eget bolag. HTML och Dreamweaver har blivit Open source CMS som Wordpress och Joomla och från att sajterna bestod av "om oss" och "våra produkter" återfinns nu webshoppar, kursbokningar och social strategi bland kunderna. Daniel ansvarar för kontakten med alla fantastiska kunder och stöttar dem med utbildning, strategi och pepp. Målet: få ut max av din webb och öka din försäljning!


Benjamin Kamp

Senior webbutvecklare

Började sin karriär i sin hemstad San Diego och har de senaste 15 åren gjort allt han kan för att pressa begränsningar av webbtekniken. Benjamin kan allt som är värt att veta om Joomla, PHP & JavaScript men även om marknadsföring och affärslogik på nätet. Han ansvarar för det tekniska i projekten och är skicklig inom e-handel, sociala medier strategier och Twitter Bootstrap.


Fredrik Olsson

Webbutvecklare & webbdesigner

Är en skånepåg från Malmö som jobbat med Wordpress sedan 2013. Har läst Applikationsutveckling C# på Plushögskolan i Stockholm och har erfarenhet av webbprogrammering sedan 1996. Kunskapsbas: Flashprogrammering med AS2, html5, php, javascript, jquery, sql och css3. Joomla!, Adobe Edge Reflow, Twitter Bootstrap och Zurb Foundation. Denna allkonstnär gillar bild och design och har frilansat som fotograf, samt målar gärna med akryl. Gillar personliga utmaningar, tex som att klättra fast än han är höjdrädd!