Stockholms guidebyrå

Med Whiteclouds hjälp har vi äntligen en attraktiv hemsida! Vi är helnöjda, inte bara för resultatet utan även med ert bemötande, er tillgänglighet och för att ni verkligen satt er in i vår verksamhet för att kunna leverera en produkt vi kan växa med!

Staffan Ekholm
VD, Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå har sedan 2009 samlat några av Stockholms bästa äventyrs- och naturupplevelser under ett och samma tak. Här kan du gå en certifierad kajak- eller klätterkurs, följa med på en fullspäckad äventyrsdag, krypa i grottor, eller paddla havskajak i ytterskärgården. Vintertid erbjuds såväl uthyrning som nybörjarkurser och guidade turer på långfärdsskridskor och isklättring.

För grupper och företag ordnas några av Stockholms bästa endagsaktiviteter. Paketen är som de låter, en totalupplevelse där allt ingår.

Sajten är byggd i Joomla 3 med ett skräddarsytt administrationsgränssnitt i Zoo från Yootheme. Även kursbokningen är skräddarsydd med anpassade formulär för olika typer av bokningar. Flera funktioner har Google maps-applikationer där t ex startplats för kursen märks ut.