Ipad-presentation till Mydata Micronic

Mydata Micronic ställde i november ut på Productronica som är en av Europas största mässor i branschen. Mässan går av stapeln vartannat år och Mydata hade i år en 180 kvm stor monter.

White Cloud fick i uppdrag att skapa en webbapp som installerades på 4 Ipads. Dessa monterades i specialbyggda ställ och placerades ut på olika ställen i montern. Webbappen innehöll produktpresentation med swipekänsla, film och bläddringbara PDF (3dIssue). Man kunde även välja att maila valfri pdf till sin e-postadress. Vid inaktivitet gick appen tillbaka till startsidan och skärmsläckarläge.

Appen innehöll även ett quiz-formulär som kunde postas in. All data sparades i en databas och Mydata kunde efter mässan få ett prydligt Excelark med tävlanden. Vissa tävlanden ville även ha mer information vilket kunde följas upp med formuläret som hjälp.

Kuriosa: En vecka innan avfärd till mässan gjorde vi uppdateringar till IOS 7.0.3 och plötsligt ville inte appen länka vidare i materialet utan att dra igång Safari. Vi fick verkligen gräva djupt för att lösa det men det gick till slut via AJAX och Javascript. Pust...