White Cloud levererar Edblads webb

I slutet av 2014 bestämde sig Edblad att lämna sin sajt och e-handel som låg i Wordpress och WooCommerce och istället flytta över till Joomla och VirtueMart 3. White Cloud Production fick uppdraget och driftsatte sajten mitt i brinnande julhandel!

 

Läs mer om Edblad

Edblad, som växer så det knakar med sin uppskattade smycken, kläder och artiklar inom inredning, har genom sin nya webb tagit ett rejält grepp om sin online-försäljning. Mot svenska marknader används Klarna Checkout som betalningslösning och mot övriga världen används DIBS med sin kortbetalning. Edblad marknadsför mycket av sitt sortiment genom nyhetsbrev som går ut till prenumeranter i hela världen.

White Cloud har levererat två sajter, både e-handel för Edblads återförsäljare samt för privatkunder. Båda webbarna är integrerade med Edblads affärsystem Gardeco och all administration av produkter sker där. Gemensamt för båda sajterna är att det är kombinationen Joomla och VirtueMart som ligger i botten. På privatkundswebben bidrar TZ Portfolios responsiva boxar att bygga en attraktiv "vägg" som ger Edblad stor frihet i sin kommunikation. Som en del i att stötta personalen i sitt dagliga arbete så skrevs supportavtal där White Cloud bidrar med sin kompetens inom Joomla CMS.

Edblad har mycket trafik och hög belastning och därför valdes White Cloud Enterprise Hosting- en lösning som kan skalas upp och ned efter behovet. T ex vid utskick av nyhetsbrev så kan trafiken öka med 100-200% samt under specifika perioder som utförsäljningar och julhandel där prestandan på servern måste bibehållas.

Vi på White Cloud tackar för förtroendet och ser fram mot ett fortsatt bra samarbete!